Baja Satu Mare 2023

Echipa NSM Motorsport revine cu forțe proaspete în organizarea Baja Satu Mare 2023, etapă a Campionatului Național de Rally Raid 2023.

BAJA SATU MARE 2023

🚗🔥 Viteză, adrenalină și spirit de învingător! Ești pregătit pentru o competiție de neuitat? Alătură-te celor mai buni piloți și demonstrează-ți abilitățile pe terenul accidentat al #BajaSatuMare! 🏆🔴 Fii parte dintr-o experiență motorizată care te va face să simți gustul victoriei! 💪🏁🔥

    Echipa NSM Motorsport revine cu forțe proaspete în organizarea Baja Satu Mare 2023, etapă a Campionatului Național de Rally Raid 2023.

  Mașinile puternice și pregătite pentru terenul accidentat sunt vedetele indiscutabile ale Baja Satu Mare 2023. De la vehicule 4×4 off-road la buggy-uri agile și camioane monstruoase, fiecare echipă vine înarmață cu vehicule specifice, construite pentru a face față provocărilor impuse de traseul de cursă. Acest amestec fascinant de tehnologie și forță bruta va captiva privirile și va face pulsul spectatorilor să crească. Dacă iubești senzațiile tari și te simți în elementul tău atunci când ești la volan, atunci Baja Satu Mare 2023 este evenimentul perfect pentru tine. Această competiție deosebită reunește piloți și mașini de excepție, pregătiți să-și demonstreze abilitățile și să pună la încercare limitele într-un mediu spectaculos.

    Pe lângă competiția în sine, Baja Satu Mare oferă și o experiență extraordinară pentru public. Spectatorii vor avea oportunitatea să admire mașinile de vis, să se bucure de spectacolul oferit de echipele profesioniste și să trăiască atmosfera electrizantă a cursei. Fie că ești un pasionat de motorsport sau pur și simplu îți dorești să te bucuri de o zi plină de adrenalină, Baja Satu Mare 2023 are totul pentru a-ți satisface dorințele.

 

GHID SPECTATORI
 
🏁 Vino și alătură-te nouă la evenimentul automobilistic Baja Satu Mare 2023! 🚗💨
🔗 Pentru a-ți face experiența cât mai ușoară și distractivă, am pregătit locații destinate spectatorilor, patru pentru ziua de vineri și patru pentru ziua de sâmbătă. Alege-ți locul preferat și asigură-te că nu ratezi niciun moment al acțiunii:
🎉 Asigură-te că vii pregătit cu energia și entuziasmul de a trăi adrenalina automobilistică de neuitat! 🙌
📢 Nu uita să distribui acest eveniment către prietenii tăi pasionați de motorsport! Cu cât suntem mai mulți, cu atât distracția va fi mai mare! 🚀

Iar dacă ești dornic de adrenalină te așteptăm cu drag să participi la etapa noastră!

Înscrierile pentru eveniment se fac prin completarea formularului dedicat. Abia așteptăm să ne vedem!

Documente oficiale:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.