Raliul Doamnelor, ediția a II-a

Raliul Doamnelor 2019

Raliul Doamnelor, Satu Mare

Un eveniment gândit și realizat pentru doamnele și domnișoarele ce au dorit să-și dovedească îndemânarea și abilitățile de șoferițe. Un eveniment care a implicat parteneriate, sponsori, resurse umane și financiare, ședințe de grup, discuții îndelungate, soluții tehnice și multă, multă determinare. 

La Satu Mare, în 23 martie, sâmbătă, în parcarea supermarketului Auchan, 22 de concurente au luat startul în cele 3 probe pregătite de staff-ul tehnic NSM. Reprezentante MAI, dealeri și concurente la categoria promo, și-au demonstrat abilitățile de șoferițe spre încântarea și deliciul spectatorilor. De buna dispoziție a concurenților și privitorilor, a fost responsabilă Bea de la “Zumba with Bea” care a făcut o demonstrație a ceea ce înseamnă mișcare, dans, sport făcute cu bucurie și pasiune. Partenerii evenimentului, Gemelli, au asigurat zeci de pizza delicioase servite calde și cu mult drag de o echipă profesionistă ce a facut cinste evenimentului. 
Tentația premiilor a fost evidentă.  Nicio concurentă nu a renunțat pe parcursul competiției, iar preocuparea pentru timpii realizați a fost maximă.
La diferențe de secundă, câștigătoarele au urcat pe podium în aplauzele susținătorilor și spectatorilor.
 
 
 
 
 
Mulțumim tuturor celor care au susținut acest proiect, partenerilor noștri: Hipermarket Auchan, Gemelli, CBA, Medar Logistic Concept, AD Maxim, Armizette, Simotour, Hotel Poezia, Ger-Bog, TexActive, Zumba with Bea, BMW Club Maramures,Maxim Studio, Auto Becoro, Auto Class, Grup West Motors.
 
 
 
 
Raliul Doamnelor, Baia Mare
 
 
La o săptămână de la evenimentul de la Satu Mare, echipa NSM Motorsport s-a reîntâlnit pt a organiza Raliul Doamnelor la Baia Mare.
Cu implicarea și susținerea Baia Mare Value Centre, competiția s-a bucurat de o largă participare: 3 concurente la moto, 6 concurente MAI, 7 concurente reprezentând dealerii și 30 de concurente la clasa promo. 
Într-un spațiu generos, în cele 3 probe pregătite de staff-ul tehnic, concurentele și-au etalat talentele de șoferite în aplauzele unui public numeros. 
De la mașini electrice, la mașini hybrid sau clasice, respectiv motociclete, toate concurentele s-au “luptat” pentru cel mai bun timp, pentru un loc pe podium. Ne-am bucurat de spectacol, ne-am întristat de incidente, am aplaudat virajele strâmte și scârțâitul roților, am trăit emoția fiecărei concurente. 
La finalul competiției, pe podium au urcat concurentele cu cei mai buni timpi la cele trei probe, după cum urmeaza:
 
 
 
 
 
 
 
 

Felicitări pentru Pîrvu Gabriela, care a obținut titlul de Campioană a Băii Mari dar și de cea mai bună motociclistă ! 

Reușita acestui eveniment a fost determinată de susținerea și implicarea partenerilor și sponsorilor nostri:
Baia Mare Value Centre, DruRelax, Marionnaud România, Cristian Tour, Hervis Sports Romania, Floraria Laura Baia Mare, ADMaxim Folii Auto Baia Mare, Indreptam jante Baia Mare, BMW Club Maramureș, Hotel Romanita, Scoala de soferi TICU, Kiss FM, Kangoo It Club, MRK, Maximstudio, Vreau ITP – Baia Mare, Rivulus Advertising, Gemelli Baia Mare, Carrefour Baia Mare, Tex Active, Medar Logistic Concept, CBA.

 
Multumim tuturor și…ne vedem la Raliul Doamnelor, ediția III-a ! 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.