Adresă
Sat Dorolț, Comuna Dorolț, Jud. Satu Mare, Nr. 251

Program
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Weekend: 10:00 - 14:00

TROFEUL OAȘULUI 2022

Trofeul Oașului 2022 este o competiție cu scop caritabil, organizată de Clubul Sportiv NSM Motorsport și Primăria Municipiului Negrești-Oaș, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Evenimentul are loc în perioada 2 – 3 decembrie 2022. Prima zi, vineri 2 decembrie, vor avea loc verificările tehnice și cele administrative, care se vor desfășura în cartierul general al competiției, amplasat la Valea Măriei.

COMPETIȚIA REVINE
TROFEUL OAȘULUI 2022

    Trofeul Oașului 2022 este o competiție cu scop caritabil, organizată de Clubul Sportiv NSM Motorsport și Primăria Municipiului Negrești-Oaș, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv. Evenimentul se va desfășura în perioada 2 – 3 decembrie 2022. Prima zi, vineri 2 decembrie, vor avea loc verificările tehnice și cele administrative, care se vor desfășura în cartierul general al competiției, amplasat la Valea Măriei.

    Echipajele înscrise vor lua startul în ziua de sâmbătă, 3 decembrie, pe proba specială, startul fiind amplasat la Certeze iar sosirea la Negrești-Oaș pe un sector cu o lungime totală de 20 km. Proba specială va fi parcursă sub forma unei bucle, de 3 ori. Sunt așteptați la start concurenți din întreaga țară, participanți ai diferitelor discipline motorsport din România.

    Gazda evenimentului, parcului service cât și a comandamentului și a centrului media va fi renumita locație Valea Măriei, unde, după finalizarea competiției, ne vom revedea pentru a ne bucura de reușita evenimentului cu o masă festivă.

*Această locație va pune la dispoziție și cazările necesare!

    Suntem dornici să vă ținem la curent cu toate detaliile necesare, de aceea toate informațiile utile pentru buna desfășurare a evenimentului vor fi publicate atât pe pagina oficială a Clubului Sportiv NSM Motorsport cât și pe pagina de Facebook a NSM Motorsport.

Revenim în curând cu detalii suplimentare! 

*Pentru mai multe detalii scrie-ne în privat sau contactează-ne la numărul de telefon:

(0733) 507 026 – Ovidiu Domide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.