Adresă
Sat Dorolț, Comuna Dorolț, Jud. Satu Mare, Nr. 251

Program
Luni - Vineri: 08:00 - 16:00
Weekend: 10:00 - 14:00

BAJA Satu Mare

     Anul acesta NSM Motorsport dă startul în Campionatul National de Rally Raid prin etapa ”Baja Satu Mare” care va avea loc în perioada 04 – 06 Mai 2018 în Satu Mare.

     În cadrul acestei etape vor participa echipaje atât din țară cât și din străinatate, care vor concura pe drumurile forestiere din județul Satu Mare, spre deliciul sutelor de spectatori, oferind sătmărenilor un nou eveniment în portofoliul turistic.

     Probele speciale se vor derula pe drumuri forestiere și drumuri de câmp: în zona Codrului, drumul forestier Sâi-Chilia, drumuri de câmp între Homorodul de Mijloc și platoul Medișa, în formă de buclă, pe o lungime totală de 456 de kilometri.

     Superspeciala se va organiza vineri, cu plecare din Piața Libertății spre Dorolț în direcția pădurii spre Someș, pe un traseu spectaculos cu urcări și coborâri pe digul Someșului unde se va parcurge un tur de recunoaștere și 2 manșe cronometrate pentru fiecare echipaj. Tot aici se va organiza rally-taxi pentru VIP-uri, pentru presă și pentru spectatori.

     Pe parcursul celor 3 zile, în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare va fi instalat parcul service, unde persoanele interesate vor putea vedea echipajele participante, mașinile de competiție și echipamentele acestora, vor putea asista la startul festiv, plecarea spre probele speciale, sosirea din probele speciale și festivitatea de premiere.

     Organizatorii pregătesc numeroase surprize pentru publicul sătmărean și o expoziție auto, unde vor putea fi admirate mai multe modele de mașini ale unor branduri consacrate dar și mașini retro.

     Piloții amatori se pot înscrie la casa Promo dacă respectă normele impuse în Regulamentul Cadru al Campionatului Național de Rally Raid 2018 și regulamentul particular .

Versiunea în limba engleză a regulamentului particular

Formular de înscriere

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.